CAPOEIRA OP MAAT VOOR SCHOLEN, BEDRIJVEN OF PARTICULIEREN

FLEXIBELE WORKSHOPS

Onze Capoeira workshops worden op maat gemaakt, dus er zijn veel mogelijkheden qua opzet, tijdsduur en groepsgrootte. Elke groep is anders, en daarom wordt er steeds een leraar gekozen die het beste aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van de groep.

LOCATIES EN EVENTS

Batuque Capoeira Holland komt naar jou toe! Of het nu gaat om een CKV-dag, sportdag of jubileum, de workshops kunnen op elke gewenste locatie worden gegeven. Dit maakt het gemakkelijk om Capoeira in te passen in jouw evenement en zorgt ervoor dat iedereen kan deelnemen, ongeacht de locatie:binnen en buiten, op uw feest, CKV dag, festival, teambuilding uitje, kinderfeestje of sportdag.

DEMONSTRATIES EN SHOWS

Workshops kunnen altijd worden gecombineerd met een demonstratie of show!
BEDRIJVEN

Van teambuilding tot open dag

Voor bedrijven biedt de Batuque Capoeira groep niet alleen een energieke en dynamische teambuilding-ervaring, maar ook een unieke manier om samenwerking en communicatie te bevorderen. De workshops kunnen worden aangepast aan de doelen en tijdschema's van het bedrijf, en ze bieden een verfrissende onderbreking van traditionele teambuildingactiviteiten. </p

JUBILEUM
FESTIVAL
OPEN DAG
TEAMBUILDING
SCHOLEN

van sportdag tot clinic

In het onderwijs kunnen de workshops van Batuque Capoeira dienen als een boeiende aanvulling op CKV-dagen, sportdagen of zelfs reguliere lessen. Het is niet alleen een fysiek uitdagende activiteit, maar het introduceert ook de rijke culturele achtergrond van Capoeira, wat educatieve waarde toevoegt aan het programma.

CVV DAG
SPORTDAG
CLINIC
PARTICULIEREN

Van kinderfeestje tot groepsuitje

Voor particulieren biedt Batuque Capoeira een uniek entertainmentelement voor evenementen zoals verjaardagsfeestjes, jubilea of gewoon een gezellig samenzijn. De workshops kunnen worden aangepast aan verschillende leeftijdsgroepen en niveaus van fysieke fitheid, zodat iedereen kan deelnemen en plezier kan hebben.

VERJAARDAGSFEESTJE
VRIJGEZELLENFEEST
KINDERFEEST

BOEK EEN WORKSHOP


FOTO'S EN VIDEO

29 januari 2024

Capoeira workshop op school

workshops

Onze Capoeira workshop is een muzikaal en sportief feestje met alle elementen die het Capoeiraspel zo bijzonder maken: vechtdans, acrobatische trucs, percussie en zang met Braziliaanse energie....