SHOWS, DEMONSTRATIES EN LIVE OPTREDENS CAPOEIRA

Capoeira is een betoverende samensmelting van atletische vechtkunst, verbluffende acrobatiek, harmonieuze spellen, theater, traditionele muziek en de rijke Braziliaanse cultuur – perfect voor elk podium. Capoeira Holland biedt flexibele optredens met talloze mogelijkheden voor adembenemende shows en indrukwekkende demonstraties. Of het nu gaat om grote of kleine evenementen, binnen of buiten, wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor elk publiek.

Onze live Capoeira-muziek brengt een opzwepend ritme dat spelers inspireert om hun meest spectaculaire kunsten te laten zien. Daarnaast kunnen we boeiende combinaties maken met drumbands of DJ’s voor een extra dynamisch optreden.

Publieksinteractie is altijd een succes, of het nu gaat om meeslepende shows waarbij toeschouwers actief kunnen deelnemen of om workshops die samen met de shows worden aangeboden. Boek direct bij de artiesten zelf zonder extra kosten van een tussenpersoon en beleef de magie van Capoeira van dichtbij!

capoeira shows in nederland boeken

VEELGESTELDE VRAGEN

Hier staan een aantal praktische vragen die wellicht opkomen bij het boeken van een capoeira show of workshop. Neem contact op bij overige vragen!

De lessen worden gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar. De activiteiten worden aangepast aan hun fysieke en cognitieve vermogens. Kleuters ontwikkelen nog steeds hun motorische vaardigheden, dus de capoeira-oefeningen moeten eenvoudig en veilig zijn. Kleuters leren het beste door middel van spel en plezier. Vandaar dat er speelse elementen worden toegevoegd, zoals muziek, eenvoudige bewegingsspelletjes en interactie met andere kinderen.
Ja, wij zijn Cultuurkaart-acceptant en staan onder andere vermeld bij CJP en Cultuurnetwerk.nl. Verder werken we met VOG en 20 jaar ervaring in kinderlessen en jongerenactiviteiten.
Wij hebben een groot netwerk van capoeira docenten, iedere workshop is maatwerk, en de keuze van de workshopleider(s) hangt af van de doelgroep, het thema etc etc.

FILM EN BEELD